Tak Tahu Nak Prepare Apa Untuk EXAM ONLINE Pegawai Tadbir N41 JOHOR Pada 25 SEPTEMBER 2020 ini? Usah risau. Anda berada di tempat yang betul. Ini rujukan untuk bantu persediaan exam anda! Bagaimana Rujukan Ini Bantu anda exam 25 SEPTEMBER 2020 ini? Jimat masa anda! Menjimatkan masa anda! Kami bantu anda dengan penyediaan Nota-NotaBaca Selanjutnya

Ramai lagi masih tak tahu nak menjual barang di Shopee sebab memilih Facebook untuk menjual. Ramai yang dulu 100% menggunakan Facebook tapi sekarang hanya Shopee sahaja. Perasan tak yang setiap bulan, Shopee pun ada buat sales? 7.7, 8.8, 9.9 dan seterusnya. Tapi hakikatnya orang membeli setiap hari. Apa kata kita ambil peluang ni untuk janaBaca Selanjutnya

Sewa kereta bajet

Nak cari kereta baru? Lepas tu nak jual kereta lama? Mungkin ada yang tak tahu nak jual kereta tu di mana kereta dan ada yang “trade-in” apabila beli kereta baru. Sekarang lebih mudah dengan myTukar. myTukar menerima semua kereta terpakai dengan pinjaman bank yang belum dijelaskan dan akan membimbing kitaBaca Selanjutnya

Cemerlang ilmu dunia perlu seimbangkan kecemerlangan ilmu akhirat. Menjadi Muslim yang cemerlang adalah dengan menuntut ilmu dan mengamalkannya. Kadang-kadang kita lupa, ilmu yang kita pelajari itu banyak membantu kita dalam kehidupan kita. KENAPA ANDA PERLU ADA DI SINI? Saya mahu belajar Al-Quran secara santai, tetapi saya tidak jumpa lagi pembelajaranBaca Selanjutnya

Selepas sekian lama mengunci mulut, pelakon dan pengacara, Mira Filzah mengesahkan bakal melangsungkan pernikahan dengan jejaka pilihan hati, Wan Emir Astar Wan Mohammad Khair-il Anuar di sebuah pusat konvensyen di Bukit Kiara, di sini, malam ini. Klik Live Youtube di bawah untuk LIVE daripada TV3 Video Majlis Resepsi Mira FilzahBaca Selanjutnya

Jika anda pernah berjumpa dengan doktor atau mana-mana pakar perubatan, pasti anda perasan akan tulisan tangan mereka yang hanya mereka sahaja tahu apa maksudnya. Jika diteliti ia bukanlah satu contengan biasa, sebaliknya ia adalah satu tulisan preskripsi ubat yang membawa maksud tertentu. Apa yang membuatkan tulisan doktor ini ‘cakar ayam’?Baca Selanjutnya

Shinjiru Technology Sdn Bhd (Shinjiru) berusaha mengurangkan risiko penularan wabak koronavirus menerusi pengedaran Kit Asas Covid-19 kepada para petugas media. Peneraju perkhidmatan web hosting sejak lebih 22 tahun lalu itu merasakan langkah pencegahan masih perlu dititik-berat terutama di kalangan petugas barisan hadapan seperti wartawan yang sering terdedah kepada bahaya risiko jangkitan. Baru-baruBaca Selanjutnya

Pernah terfikir tak nak buat Bisnes Baju Bundle? Memang saya yakin tak ramai nak buat sebab rasa macam tak best jual baju ‘lusuh dan buruk’. Itu yang korang nampak tapi tahu tak poket diorang yang jual baju bundle ni sangat wangi? Mana taknya… Baju bundle ni untung 10 kali gandaBaca Selanjutnya

Peruntukan yang menguntungkan untuk penggunaan digital yang dinyatakan dalam Belanjawan 2020 menunjukkan bahawa kerajaan secara aktif mendorong lebih banyak perniagaan tempatan untuk bergerak progresif ke bidang teknologi digital. Kerajaan akan memberikan 50% geran padanan sehingga RM5,000 bagi setiap syarikat untuk langganan perkhidmatan di atas. Geran padanan ini bernilai RM500 jutaBaca Selanjutnya