Pernah terfikir tak nak buat Bisnes Baju Bundle? Memang saya yakin tak ramai nak buat sebab rasa macam tak best jual baju ‘lusuh dan buruk’.

Itu yang korang nampak tapi tahu tak poket diorang yang jual baju bundle ni sangat wangi? Mana taknya… Baju bundle ni untung 10 kali ganda kot dari harga kos.

Seburuk-buruk baju hinggalah baju yang rare, semua ada value dan pasti ada orang beli. Kalau tak, takkan ada brader ni sanggup buka kedai dan untungnya berganda.

Kebanyakan mereka mencari pakaian bundle terutama yang dikeluarkan sekitar tahun 50-an hingga 80-an. Kerana pakaian pada era berkenaan mempunyai nilai vintage dan sukar diperoleh (rare).

Tidak dinafikan, penggemar dan peminat pakaian bundle sanggup berhabis ribuan ringgit untuk memilikinya demi kepuasan diri,

Untung Bisnes Baju Bundle Berlipat Ganda

Sebab tu lah kalau korang tengah ada masalah kewangan, apa kata cuba buat bisnes baju bundle. Kos modal pun rendah, dapat pulak baju beratus helai.

Ada dari Jepun, ada dari USA. Jual baju bundle ni untung memang banyak. Kos sehelai kadang-kadang antara 50sen sampai tiga ringgit lebih. Tapi dapat jual sampai ratus ringgit pun ada.

Kebiasaannya, pencinta bundle tahu menilai barangan berkualiti dan berharga, jika pakaian itu mempunyai nilai tersendiri, maka tidak hairanlah pakaian itu menjadi rebutan.

Biasanya orang menganggap pakaian bundle dijual dengan harga murah, tetapi bagi koleksi tertentu yang terhad, ia mempunyai harga lebih mahal. Sebab itulah penggemarnya sanggup berbelanja besar untuk mendapatkannya.

Perniagaan bundlenya turut dijual secara atas talian dan mendapat sambutan daripada penggemar dari seluruh Malaysia, termasuk Sabah dan Sarawak.

Bisnes Baju Bundle

Macam mana nak belajar dan dapat ilmu ni? Korang dapatkan Ebook Bisnes Baju Bundle ni. Semua ilmu diajar cara nak kenali baju, peralatan sampailah kat mana nak dapatkan supplier baju bundle berkualiti ni dengan harga berpatutan.

Klik link ni : ILMU BISNES BAJU BUNDLE

P/s: Harga promosi sekarang RM20 jer.! Kalau lambat, nanti beli harga asal. Cepat grab hari ini sementara harga masih murah.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge