1975 Avenue Hotel Kempas

Kumpulan Tiong Nam telah mengumumkan pelancaran 1975 AVENUE & HOTEL, hab gaya hidup bertemakan penerbangan pertama di Wilayah Selatan Semenanjung Malaysia. Terletak di Kempas dan menduduki lebih 19,000 meter persegi perbandaran bersepadu dengan elemen runcit, pembangunan itu juga menampilkan hotel 38 bilik yang menawarkan akses ke taman permainan pantai buatan manusia yang menakjubkan.

Ia juga dikelilingi taman gaya resort yang menetapkan suasana percutian dalam kesibukan kota Johor Bahru.

1975 AVENUE & HOTEL mudah diakses melalui beberapa lebuh raya utama, termasuk Eastern Dispersal Link (EDL), Lebuhraya Utara-Selatan, Lebuhraya Senai-Desaru, Lebuhraya Tebrau dan Lebuhraya Pasir Gudang.

Sambil menemui pengalaman yang unik, beberapa peluang tersedia daripada pengunjung kasual tempatan kepada santapan gourmet antarabangsa termasuk makan kontemporari/kasual, omakase/bufet, gaya keluarga, restoran pop up, kafe/bistro tepian kolam, kedai F&B, kafe dan tempat makan bertema, hiburan dan aktiviti lain yang akan didedahkan tidak lama lagi.

lobi 1975 Avenue Hotel

Ia direka bentuk untuk menarik generasi baharu perniagaan domestik dan antarabangsa dan pelancong percutian, serta keluarga yang sanggup membayar harga premium untuk pengalaman tersebut.

“Bagi pengembara korporat dan perancang acara, 1975 AVENUE & HOTEL menampilkan tempat acara dalaman dan luaran untuk tetamu mengabadikan detik yang paling diingati. Tanpa mengira pilihan, ruang acara ini sesuai untuk sidang kemuncak perniagaan, pameran perdagangan, ekspo, pelancaran produk baharu, sidang akhbar, acara permaidani merah, perhimpunan sosial, pendaftaran majlis perkahwinan, jamuan perkahwinan dan bazar hujung minggu” – Jimmy Khoo, Pengarah Eksekutif Tiong Nam Properties.

Reka bentuk dan konsep 1975 Avenue & Hotel menawarkan keunikannya untuk tetamu menikmati “perjalanan masa” apabila mereka berkunjung. Di dalam hotel, kokpit dan kabin semua suite menampilkan dalaman vintaj dan megah tahun 70-an untuk percutian penerbangan yang berterusan. Ia juga merupakan tempat yang bagus untuk percutian romantis untuk pasangan atau percutian keluarga yang menyeronokkan dengan pantai buatan manusia luaran dan kolam lagun.

1975 Avenue & Hotel
hotel pathway 1975 Avenue Hotel
Luxury Room 1975 Avenue Hotel
1975 Avenue & Hotel

“Kami teruja dengan pembukaan hotel itu kerana ia akan menambahkan lagi semangat kepada masyarakat di Johor Bahru dan kami yakin kami akan dapat beroperasi pada penghunian yang sihat pada tahun pertama pembukaan hotel dengan mengambil kira integrasi , ketersambungan, saiz pasaran dan ketulenan pengalaman mewah yang kami tawarkan” – Kenneth Perreau, Pengurus Besar Hotel 1975.

Perreau menekankan bahawa keunikan dalaman yang dihias menarik untuk setiap kategori bilik serta oasis hijau yang mendamaikan pasti menjadi tarikan utama pelancong untuk seluruh negara.

Pelanggan boleh mengharapkan untuk menikmati jenama pemujaan tempatan dan label antarabangsa semasa berkumpul, menjamu selera dan membeli-belah.

1975 Avenue & Hotel
1975 Avenue & Hotel

Projek ini diposisikan untuk memulakan pengalaman yang tiada tandingan di atas kapal, bukan hanya satu tetapi dua Boeing 747 sebenar di darat, di mana “penumpang” boleh mengambil swafoto dari kokpit juruterbang, berjalan di bawah sayap pesawat, menikmati hidangan makan kontemporari , atau malah kekal kelas pertama pada pesawat buatan tersuai.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi 1975 Avenue & Hotel di +6012- 9991975, [email protected] atau layari http://1975.com.my/ dan https://www.facebook.com/1975avenue.hotel/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge