Sampel susu Dutch Lady Percuma

Setiap ibu bapa pilih susu yang terbaik untuk Si Manja. Ini merangkumi pertumbuhan dan perkembangan yang sihat menuju masa depan yang cerah. Untuk pertumbuhan anak yang penting untuk perkembangan kognitif, emosi dan social, sebagai ibu bapa haruslah menyokong perkembangan sihat mereka dengan pemakanan yang betul adalah penting.

Kenapa Si Manja perlu minum susu? Susu merupakan sumber yang baik bagi pelbagai nutrien yang penting untuk pertumbuhan dan perkembangan sempurna kanak-kanak kerana ianya kaya dengan nutrien penting seperti vitamin D, kalsium dan berbagai nutrient lain. 

Malangnya kajian menunjukkan bahawa kanak-kanak dan remaja Malaysia tidak mengambil susu dan hasil tenusu secukupnya. Trend kanak-kanak makin kurang minum susu apabila semakin membesar, ini membimbangkan lebih-lebih lagi apabila ia juga sejajar pula dengan peningkatan pengambilan minuman manis yang kurang berkhasiat seperti minuman ringan atau minuman berperisa buah.

Sampel Percuma Susu Dutch Lady

Semua tabiat pemakanan yang tidak sihat ini menyumbang kepada masalah obesiti dan malnutrisi dalam kalangan kanak-kanak. Sebagai ibu bapa, kita harus mengetahui khasiat susu untuk kanak-kanak yang sedang membesar.

Susu Dutch Lady mengandungi kandungan nutrien yang lebih tinggi untuk protein, vitamin D3, vitamin C yang penting buat kanak-kanak yang sedang membesar. 5X DHA adalah seperti blok bangunan untuk otak dan kepentingannya lebih jelas untuk kanak-kanak, kerana otak mereka berkembang dengan pesat.

Besarkanlah anak yang bijak dan sihat hari ini dengan nutrisi yang berkhasiat daripada Dutch Lady! Nak try pilihan no.1 jenama ibu-ibu di Malaysia? 

Klik dan Dapatkan Sampel Percuma Susu Dutch Lady 123 dan Dutch Lady 456 Hari Ini!!

1623636809 DfleucaXvA3gU2NZroWEzgH6VFTU6Pki

Subscribe
Notify of
guest

CommentLuv badge

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Laila
2 years ago

susu untuk Laila takde ke?
Laila recently posted…Hukum Suami Jadi Pak Turut Sebab Isteri KayaMy Profile