Shinjiru Team copy 1280x853 e1601465137773

Shinjiru Technology Sdn Bhd (Shinjiru), salah satu penyedia perkhidmatan web hosting terkemuka di Malaysia telah dianugerahkan Global Business Leadership Award 2020 for Excellence dalam Web Hosting oleh Asia Pacific Business Council for Sustainability, sebuah majlis yang memajukan Matlamat Pembangunan Lestari PBB .

Anugerah Kepemimpinan Perniagaan Global (Global Business Leadership Awards) berusaha untuk mengiktiraf individu dan organisasi yang unggul dalam kepemimpinan perniagaan dan kelestarian korporat di samping mewujudkan rangkaian profesional yang komited untuk memajukan agenda kelestarian untuk perniagaan terutama di Asia Pasifik.

Shaun Lim accepting the

Ketua Pegawai Teknologi Shinjiru, Shaun Lim mengatakan, “Kami merasa terhormat dan gembira dapat diakui kepimpinan kami, pasukan berdedikasi dan sumbangan berterusan kami dalam mengubah ekosistem dan pasaran hosting web.”

Shinjiru berkembang maju dalam usaha membantu perniagaan kecil untuk perusahaan besar menjadi digital dengan menyediakan penyelesaian web hosting yang sempurna dan mengarahkan permulaan pada langkah digital pertama mereka. Penyelesaian inovatif kami membolehkan pelanggan kami menukar idea menjadi kenyataan dan memperkasakan usahawan untuk mengejar impian mereka.

Shaun Lim CTO of Shinjiru with the GBLA trophy for Excellence in Web

“Pasukan kami yang komited berhak mendapat penghargaan selama bertahun-tahun kerja keras dan ketekunan untuk mengembangkan penyelesaian untuk semua sektor pasaran,” tambah Shaun selepas upacara penyampaian Anugerah Kepemimpinan Perniagaan Global 2020 & Anugerah Kecemerlangan Halal Global 2020 di Putrajaya Marriott Hotel.

Acara berprestij itu, yang diadakan bersempena dengan Forum Lestari Asia Pasifik dirasmikan oleh Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Fungsi Khas), YB Datuk Seri Mohd Redzuan Md Yusof. Turut hadir ialah Presiden Majlis Perniagaan Asia Pasifik untuk Kelestarian, Roger Wong dan Tuan Pengerusi Penganjur Global Business Leadership Awards 2020 & Global Halal Excellence Awards (GHEA) 2020, Athi Pillai.

Global Business Leadership Awards 2020

Calon untuk Anugerah Kepemimpinan Perniagaan Global dipilih oleh Majlis Perniagaan Asia Pasifik untuk Kelestarian dan dinilai berdasarkan aktiviti mereka yang unggul, kualiti kepemimpinan yang luar biasa dan pencapaian yang menonjol dalam bidang kelestarian korporat dan tanggungjawab korporat.

Ini adalah kali kedua Shinjiru menerima anugerah untuk kategori yang sama. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai produk dan perkhidmatan kami, kunjungi https://www.shinjiru.com.my/

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge