10Shares

Isnin lepas kan, waktu petang santai-santai, terfikir-fikir pula nak makan apa, nak makan apa.. nak makan apa?

Terasa nak makan brownies.

Belek Instagram, terperasan ada Brownies Monstr. Memang rezeki betul lah. Sebab malam tu katanya ada live promo baru. Aku pun join live dalam jam 9 malam.

Tahu tak yang Brownies Monstr, telah wujud selama lebih kurang 5 tahun lepas mengejutkan semua orang dengan packaging barunya. Terasa macam refresh je tau.

Brownies Monstr masih kekalkan kualiti Fudgy Brownies untuk saiz Senior dan Junior. Packaging baru kali ni nampak kemasan yang lebih cerah dan mudah untuk disimpan.

Ya, lepas makan sikit boleh simpan sebab ada ketip tutup kat packaging tu.

Aku pun orderlah beberapa bungkus Brownies Monstr saiz Senior dan Junior. Yang Senior beratnya 200 gram, yang Junior beratnya 100 gram.

Beli lebih sikit sebab nak bagi jiran-jiran ni ha. Seronok saja share juadah makan petang.

Nak beli Brownies Monstr ni tak susah. Boleh search je dekat IG dan cari dekat https://www.instagram.com/monstragentlist.my/ dan pilih saja ikut negeri dan kawasan masing-masing. Macam aku, ambik daripada monstrcookies_putrajaya lepas mesej ejen tu, dia kata memang nak ambik stok baru. Tu yang terus order banyak.

Harganya pun ok saja, berpatutan. Yang saiz Senior RM18, yang saiz Junior RM10.

Macam aku ni, buatkan kopi panas. Syiok oooo dapat macam ni. Cubalah buat. Sebab nikmat tu ada bila makan dengan Brownies Monstr ni. Masa live tu, foundernya tunjuk live cara buat brownies tu.

Nampak senang saja. Tapi sedap betul. Diorang guna melted chocolate dan beberapa bahan lain.

Yang bagusnya Brownies Monstr dipek dengan cara yang mudah kita bawak ke mana-mana. Nak makan sendiri ke, nak bagi mak ayah, adik beradik atau kawan-kawan pun. Memang mudah. Makan sedap, hati pun senang, perut pun kenyang.

Okay, lepas ni dah tahu dah.

Nak cari brownies, cari Brownies Monstr.
Nak cari brownies, cari Brownies Monstr.
Nak cari brownies, cari Brownies Monstr.

Senang kan!

Bagi yang nak tahu info lanjut atau nak cari Brownies Monster, boleh tanya dan roger mereka di bawah :

Website :www.monstr.my
Facebook:https://www.facebook.com/monstr.my
Instagram:www.instagram.com/monstr.my/

10Shares

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge