Malaysia vs Bahrain AFC Cup 2022

Siaran langsung Malaysia vs Bahrain akan bermula pada 11-06-22 jam 9:00 malam. Mereka akan menentang satu sama lain dalam Kelayakan Piala Asia AFC 2023. Ia akan menjadi perlawanan yang mendebarkan untuk ditonton dan ini perlawanan berlangsung di Stadium Nasional Bukit Jalil.

Puluhan ribu penyokong pasukan bola sepak kebangsaan dijangka memenuhi stadium malam ini bagi menyaksikan perlawanan Kelayakan Piala Asia 2023 Kumpulan E membabitkan Malaysia dan Bahrain.

Kedua-dua pasukan memburu kemenangan kedua pada malam ini selepas masing-masing mencatatkan kemenangan ketika bertemu lawan, Bangladesh dan Turkmenistan pada Khamis lepas.

Malaysia vs Bahrain

Video yang tular di media sosial menunjukkan ratusan penyokong bersorak dan menyanyikan lagu semangat Ultras Malaya di hadapan sebuah kompleks membeli-belah di Kuala Lumpur.

Ciapan di laman Twitter rasmi Ultras Malaya pula – pada jam 4.30 petang tadi – menunjukkan mereka sudah tiba di Stesen LRT Bukit Jalil.

https://twitter.com/ultrasmalaya07/status/1535539788564283392

Perkhidmatan sistem Transit Aliran Ringan (LRT) laluan Ampang/Sri Petaling akan dilanjutkan sempena perlawanan Kelayakan Piala Asia 2023 Malaysia menentang Bahrain di Stadium Nasional Bukit Jalil.

Rapid Rail Sdn Bhd (Rapid Rail) dalam kenyataan hari ini memaklumkan tren terakhir menuju ke Sentul Timur akan berlepas pada 12.03 tengah malam manakala ke Putra Heights pada 12.44 tengah malam.

Baca juga : Final Piala Malaysia KL City FC vs JDT, Ulang Tahun ke-100 Piala Malaysia

Malaysia vs Bahrain

Beberapa jam sebelum Kelayakan Piala Asia 2023 antara Malaysia dan Bahrain malam ini, kehangatannya semakin terasa di sekitar Lembah Klang.

Bukan hanya di alam realiti, di alam maya juga semakin membara semangatnya dengan puluhan ribu penyokong Harimau Malaya dijangka memenuhi Stadium Nasional Bukit Jalil (SNBJ) malam ini.

LIVE Streaming TV9

Online TV9

Malaysia vs Bahrain livescore, MAS vs BRN, AFC Asian Cup QF

MAS vs BRN Live Score | MAS vs BRN Team | MAS vs BRN Lineup | MAS vs BRN Player Stats | MAS vs BRN Live soccer Score | MAS vs BRN Live Scorecard | Malaysia vs Bahrain Live Streaming | Malaysia vs Bahrain | AFC Asian Cup QF, 2022 Live Score.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge