Tiara Sendayan Cover

Tiara Sendayan merupakan sebuah pembangunan kediaman yang terletak di pekan Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia. Komuniti rumah di Tiara Sendayan adalah pelbagai jenis termasuk keluarga, profesional, dan pesara, antara lain.

Selain itu, Tiara Sendayan terletak di lokasi yang strategik berhampiran dengan pelbagai kemudahan seperti sekolah, klinik, kedai dan restoran, menjadikannya tempat tinggal yang selesa. Pembangunan ini mudah diakses melalui lebuh raya utama, termasuk Lebuhraya Utara-Selatan.

Tiara Sendayan 1

Matrix Concepts Holdings Berhad ialah sebuah syarikat pembangunan hartanah yang berpangkalan di Malaysia. Syarikat itu mempunyai rekod prestasi yang kukuh dalam menyampaikan hartanah kediaman, komersil dan perindustrian yang berkualiti, serta projek pembangunan perbandaran dan bersepadu.

Secara keseluruhannya, rekod prestasi Matrix Concepts dicirikan oleh keupayaannya untuk hartanah berkualiti yang memenuhi keperluan pembeli. Syarikat ini mempunyai reputasi yang kukuh dalam industri dan komited untuk menyampaikan nilai kepada pemegang kepentingannya melalui inovasi, kualiti dan kepuasan pelanggan.

Untuk kali ini, ada peluang terakhir untuk menjadi sebahagian daripada komuniti rumah Tiara Sendayan. Presint 14C3-A&B ialah petak kediaman teres terakhir di Tiara Sendayan. Selepas ini, tiada lagi rumah 1 atau 2 tingkat pada masa hadapan. Ini adalah peluang terakhir untuk memilikinya, ia dilengkapi dengan ruang hijau yang luas di dalam presint dan rumah. Pastinya kehidupan lebih indah di Tiara Sendayan ni, cukup dengan keperluan harian.

Tiara Sendayan

Pelancaran Akan Datang

Petak terakhir akan terdiri daripada 336 unit di atas tanah pegangan bebas. Rumah itu datang dengan saiz lot 20′ x 65′ hingga 20′ x 75′ dan binaan untuk satu tingkat bermula dari 1,056 kaki persegi. Reka bentuk yang dilanjutkan sepenuhnya dan dua tingkat bermula dari 1,576 kaki persegi. Bagi pembeli rumah pertama, ia memang sangat sesuai dengan memilikinya di Tiara Sendayan.

Pelancaran akan datang adalah dengan menampilkan beberapa fasa yang terakhir bagi perumahan jenis teres di Tiara Sendayan

 • Anara, Calia, Elara @ Tiara Sendayan
 • Saiz lot 20’ x 65’ (Setingkat), 20’ x 70 – 75’ (Dua Tingkat)
 • Binaan dari 1,056 kaki persegi. (Setingkat), 1,576 (Dua Tingkat)
 • 336 unit, 20.54 ekar
 • 3 Katil + 2 Bilik Mandi (Setingkat), 4 Katil + 3 Bilik Mandi (Dua Tingkat)
 • Harga dari 225k (Setingkat), 360k (Dua Tingkat)
Tiara Sendayan

Matrix Concepts telah menyiapkan beberapa projek yang berjaya, termasuk pembangunan perbandaran seperti Bandar Sri Sendayan dan Bandar Seri Impian. Perbandaran ini menampilkan rangkaian hartanah kediaman, ruang komersial dan kemudahan rekreasi, dan telah diterima baik oleh pasaran.

Secara keseluruhannya, Tiara Sendayan menawarkan persekitaran kehidupan yang selesa dan moden dengan pelbagai kemudahan dan kemudahan yang memenuhi keperluan masyarakatnya yang pelbagai. Bagi yang ingin melihat sendiri kediaman dan pertanyaan lanjut, boleh terus hubungi atau layari:

Matrix Concepts (NS): 1-800-88-2688
Laman Web: http://www.tiarasendayan.com

5 Comments

 1. Project baru ke ni?
  Berbaloi jugak projek ni, harap2 are promosi yg hebat2

 2. sangat menguntungkan untuk pelaburan masa hadapan kat Tiara Sendayan ni , berbaloi dan menarik sangat

 3. Cantik cantik design rumah dekat Tiara Sendayan ni. Facilities pun banyak, Sesuai sangat untuk yg da bekeluarga nak rumah yang besar n selesa pada harga berpatutan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge