Bangkt survive Gaya Nabi daftar online

Perubahan dalam kehidupan memerlukan kekuatan dan semangat dalam diri untuk berubah dan bangkit dari kegagalan.

Kehidupan kini menyebabkan orang ramai mengubah gaya hidup kepada lebih bersederhana selepas berlakunya pandemik Covid19 yang melanda dunia.

Dari segi cara hidup yang bagaimana dapat membantu Anda bangkit untuk survive dalam waktu genting ini?

Apakah ada formula yang lebih baik untuk Bangkit Survive dalam kehidupan pada masa kini?

Dalam Hidup Ini

Mencari sebuah kehidupan yang sempurna, tidak mungkin dalam dunia ini. Hidup ini adalah perjuangan.

Pentas yang disediakan untuk orang-orang yang bersabar dan berusaha.

Jadi, pegang kata-kata ini:

Bangkit Survive sampai Berjaya! Baik.

10 BULAN AKAN DATANG, APA YANG ANDA DAPAT LAKUKAN UNTUK BANGKIT DALAM HIDUP?

Sepanjang 10 bulan ini gunakan Laptop atau telefon Anda, untuk bangkit semula dengan mempelajari bagaimana mahu bangkit survive dalam hidup mengikut gaya nabi.

Bermula 6 Julai hingga 9 Ogos 2020 selama 30 Hari 40 Panelis, 40 Topik Secara Video Rakaman Berjadual, 8 Sesi LIVE Forum bersama Panelis.

Semuanya melalui Facebook Group

BAGAIMANA TOPIK-TOPIK INI DISUSUN?

Kandungan ini sesuai jika mahu mencapai salah satu perkara berikut:

 • Membina keluarga yang seimbang dari segi ilmu dunia dan akhirat untuk bangkit dan survive.
 • Membangunkan ekonomi Islam bagi membantu ummah mengharungi kesusahan dalam era kini.
 • Menjalani kehidupan dengan cara penjagaan kesihatan dan makanan yang membantu meningkatkan produktiviti diri.
 • Mendidik bakal pemimpin dengan sifat kepimpinan yang akan memacu ummah di masa akan datang dan mendidik diri menjadi pemimpin yang dihormati.
 • Mengubah gaya hidup yang lebih tersusun dan mengikut acuan Al Quran dan Hadis.
Summit Reset Hidup Daftar

5 kluster yang akan mengupas beberapa persoalan yang bermain dalam minda kita:

 1. GAYA HIDUP: Anda memiliki gaya hidup yang biasa. Tapi, pasti ada sesuatu perkara yang akan merunsingkan minda Anda.
 2. KEKELUARGAAN: Institusi kekeluargaan merupakan tunjang utama penggerak ummah. Setiap lahirnya seorang umat di muka bumi, Allah sudah takdirkan dia sebagai khalifah.
 3. KEPIMPINAN: Dalam sesebuah institusi atau organisasi, kepimpinan adalah peneraju yang sangat utama bagi mencapai matlamat dan kejayaan.  Pemimpin yang baik datangnya daripada cara kepimpinannya.
 4. PERNIAGAAN/KEWANGAN: Zaman sekarang harta adalah sumber utama untuk meneruskan kehidupan. Dari segi pengurusan perniagaan mahupun kewangan.
 5. KESIHATAN/MAKANAN: Makanan yang terbaik adalah makanan yang membuatkan minda, fizikal dan badan sentiasa sihat. Untuk menerajui kehidupan yang serba rumit, kesihatan dan makanan menjadi aspek utama untuk meneruskan kehidupan yang lebih baik.

Apabila Anda membuat keputusan untuk hadir dalam SUMMIT RESET HIDUP ini, Anda akan dapat jadikan

 1. Gaya hidup Anda akan ditukar menjadi “lebih produktif” yang dapat membantu Anda menguatkan hati, melapangkan jiwa, menjernihkan fikiran dan menaikkan semangat.  Gaya Hidup yang seimbang dengan adanya kaedah dan cara daripada ajaran yang dilaksanakan oleh para nabi dan sahabat. Ini semua modal bertahan dalam masalah hidup pada masa kini. Jiwa dan kehidupan yang kosong mula akan diisi dengan pelbagai cara hidup yang lebih bermakna.
 2. Perubahan pada gaya hidup itu akan menjadi panduan dan pedoman kepada keluarga dan orang sekeliling Anda untuk berubah. Siapa mereka? Anak-anak Anda penentu perjuangan sebagai seorang khalifah dengan acuan Al Quran dan Hadis. Ahli keluarga dan sahabat Anda, melihat perubahan Anda menjadikan mereka terinspirasi untuk berubah dengan kebangkitan gaya hidup yang Anda sendiri ubah. Sewaktu mereka terputus harapan dalam kehidupan, Anda adalah perantara mengubah gaya hidup dengan lebih tersusun.
 3. Perubahan kebangkitan gaya hidup Anda menjadi tanda aras gaya hidup yang lebih seimbang. Perubahan gaya hidup Anda menarik orang lain untuk turut berubah dan menjadi satu titik permulaan untuk menuju kejayaan. Insya Allah.

Setiap hari Anda akan mendapat 2 pelan tindakan mengikut kluster selama 30 hari. 40 video ini akan dibentangkan oleh 40 panelis tambahan 8 video forum secara Live untuk berdikusi bersama panel.

Mahu lebih spesifik, kita bukan merancang sekadar berubah secara drastik, tapi beristiqamah bagi mencapai matlamat yang kita rancangkan. Ganjaran kepada yang bertindak sekarang! 40 video bersama 40 panelis hebat selama 30 hari!

Antara panel-panelnya adalah :

Panel Summit Reset Hidup
Panel Bangkit Survive gaya Nabi

Setiap panelis yang membentang di dalam summit adalah mereka yang pakar dalam bidang mereka. Nilai professional mereka dibayar sebanyak RM3,000 untuk sesi 6 jam. Tapi, untuk Anda kami berikan tawaran harga yang istimewa!

Kalau diambil kira jumlah jam yang bakal Anda bersama mereka selama 30 hari adalah sebanyak 40 jam dalam bentuk video dan 16 jam secara LIVE, jumlah keseluruhannya adalah 56 jam.

Jika mengambil kadar RM500 per jam yang biasa mereka kenakan buat agensi kerajaan dan swasta, Anda perlu membayar untuk keseluruhan 56 jam adalah sebanyak RM 28,000.

Manakala jika Anda ingin hadir kursus mereka ini secara publik, Anda perlu membayar bayaran minimum per hari kursus RM 350 ke RM 1,000 per individu.

Ambil kira satu kursus per hari bersamaan dengan 6 jam kursus Kursus 56 jam bersamaan 9 hari 9 hari didarabkan dengan kadar yuran kursus publik minimum RM350 per hari, Anda perlu membayar sebanyak RM3,150 untuk mendapat pengisian berimpak tinggi sebegini.

Summit Reset Hidup 2020

BERITA BAIK! Kalau Anda mendaftar sekarang, Anda hanya perlu membayar sebanyak

RM129 SAHAJA

Semuanya untuk pengisian ilmu selama 30 hari. Pada kadar ini akan memperoleh bersama :

48 video rakaman berjadual daripada 48 ahli panel yang berkaliber dan hebat 8 sesi LIVE FORUM bersama para ahli panel dan boleh bertanya langsung dengan mereka melalui Facebook Group

Buku kerja yang boleh dimuat turun dalam bentuk PDF

BONUS: Segala rakaman dan sesi LIVE FB ini akan tersimpan di dalam FB Group dalam bentuk rakaman yang Anda boleh akses selama 10 bulan.

Boleh tonton berulang-ulang kali selama 10 bulan. Ini adalah BONUS yang Anda sukar peroleh di summit-summit lain seumpamanya.

Selepas tarikh ini kadar akan kembali ke asal. Daftar segera di SUMMIT RESET HIDUP : BANGKIT SURVIVE GAYA NABI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge