Alamak, income semakin perlahan sejak dua tiga tahun ni? Pening tak tahu nak buat bisnes apa? Apa kata pergi jenguk Tasneem Marketplace! Ini bisnes yang mudah untuk dimulakan dengan kos yang rendah tapi ada permintaan yang tinggi. Walaupun kita sudah di era endemik, jenama Tasneem tetap terus bergerak maju

Kalau nak suruh bukak kilang atau kedai untuk jualan barangan, memang tak dapat lah. Ramai yang bukannya ada modal puluh-puluh ribu pun untuk sewa kedai atau gudang. Sebab tu sekarang, ramai yang memilih Tasneem Marketplace yang dinaungi oleh Tasneem Business Legacy.

Tasneem Business Legacy adalah sebuah syarikat yang membawa jenama Tasneem Naturel, Tasneem Food dan Twobirds yang banyak mempelopori perniagaan barangan bayi berasaskan bahan semulajadi telah mengumumkan usahasama baharu dengan beberapa jenama besar Malaysia seperti Tanamera, Aqiqah Centre, Pustaka Darul Iman (PDI) dan Eyyoo melalui penyatuan di dalam sebuah platform baharu yang dinamakan Tasneem Marketplace. 

Usahasama ini dibuat dalam usaha untuk membantu golongan yang berpendapatan sederhana untuk menjana pendapatan tanpa modal tapi berpeluang untuk mendapat keuntungan yang tinggi disamping mendapat pelbagai ganjaran yang menarik.

Selaras dengan objektif untuk membantu suri rumah menjana pendapatan dengan mudah dan senang, pihak Tasneem Marketplace mengalu-alukan individu yang berminat untuk bergerak ke hadapan bersama pasukan TMP untuk mendaftar sebagai reseller TMP secara percuma.

Pihak TMP meletakkan sasaran untuk melahirkan seramai 10,000 usahawan yang berjaya menjana pendapatan melalui platform yang disediakan menjelang Disember 2022.

Tasneem Marketplace

Bagus ambil peluang untuk jadi sebahagian daripada Tasneem Marketplace Reseller. Banyak kelebihan-kelebihannya tau seperti :

  • Daftar Percuma
  • Modal tidak perlu dikeluarkan
  • HQ uruskan semua postage
  • Pelan pemasaran yang membantu untuk mendapatkan pendapatan dengan mudah
  • Produk berkualiti dan sudah ada pasaran tersendiri
  • Reward yang menarik.
  • Bonus dibayar di awal 7hb bulan seterusnya
  • Ada penyata pendapatan

Menarik sungguh kan? Gabungan 5 jenama dalam Tasneem Marketplace ini memang akan terus mengorak langkah. Peluang dah ada untuk menjana pendapatan, tidak kira di mana kalian berada. Rebut peluang awal ini dan sudah pastinya akan dibimbing oleh team yang cukup proaktif.

Jika kalian berminat untuk sertai jemaah TMP, boleh sertai sesi preview dengan klik pada pautan telegram ini : https://t.me/+WAWjyDQCeT0xMTA

Dan keterangan lanjut boleh layari laman sesawang www.tasneemmarketplace.com

Facebook | Instagram | Website | Youtube 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge