Ramai yang akan terjejas dari segi kewangan kerana ada yang bekerja gaji harian dan mencari pendapatan secara harian. tiba masa untuk kita bersedia dari awal segala perancangan untuk tambah pendapatan kita secara online. Ada yang buat delivery makanan, ada yang buat dropship buku, ada yang jual barang basah dan macam-macam lagi lah.

Mengikut pengalaman PKP tahun lepas, jualan buku secara online meningkat berganda-ganda semasa PKP bulan April dan Mei 2020.

PKP ke PKPD ke, Fasa 1 PPN ke PPN Fasa 2,3,4 ke… semua itu kita tak boleh nak kawal. Sekarang bukan yang berniaga sahaja terjejas yang bekerja makan gaji pun terjejas, ada yang kena potong gaji dan ada yang cuti tanpa gaji.

Yang mana biasa bekerja, sekarang masa untuk anda mulakan perniagaan cari “Side Income” untuk tambah pendapatan yang sedia ada. Tetapi jangan terus menjual dengan laburkan banyak duit.

Wang Bantuan

Sekarang bukan masa untuk anda laburkan duit simpanan beli stok banyak-banyak. Mulakan dahulu dengan perniagaan yang mudah iaitu DROPSHIP. Yang belum pernah menjual online cari HQ yang ada support group dan kelas ajar menjual.

Sekarang adalah masa paling sesuai untuk MENJUAL BUKU sebab mengikut data PKP tahun lepas dan sekarang, permintaan untuk buku meningkat 4 kali ganda. Program Usahawan Buku adalah program dropship yang terbaik untuk anda yang baru nak bermula menjual secara online.

ushawan dropship buku

Apa itu Dropship?

Dropship adalah sistem bisnes yang membolehkan anda menjual tanpa perlu menyimpan atau membeli stok terlebih dahulu.

Cara sistem dropship berfungsi adalah seperti berikut:

1. Ejen dropship buat promosi kepada pelanggan

2. Pelanggan buat bayaran dan beri info penghantaran kepada ejen dropship

3. Ejen dropship buat order menerusi sistem order syarikat dropship

4. Syarikat dropship buat penghantaran kepada pelanggan

Dengan sistem dropship, anda boleh fokus kepada promosi & menjual, iaitu fokus untuk buat duit sahaja. Ejen dropship akan menerima diskaun istimewa dan harga yang lebih murah berbanding harga pasaran.

Nak buat duit dengan dropship jual buku?

Satu syarikat buku yang terkemuka di Malaysia sedang buka program dropship. Nak join pun mudah.

Antara ciri- ciri Program Dropship Yang Bagus ialah:

1) SUPPORT GROUP
– Cari yang ada support group supaya Kita tidak terkapai-kapai apa nk buat lepas join dropship. Di Usahawan buku, ada ramai sahabat dan admin di telegram yang aktif.

2) MARGIN TINGGI
– Cari produk yang margin agak tinggi ataupun margin dalam bentuk % percentage supaya senang nak buat kira-kira. Nak jual kat shopee pun senang

3) SISTEM ORDER SISTEMATIK
-Yang ni penting jugak supaya senang nak check Stok dan buat tempahan. Tidak perlu nak WhatsApp HQ nak buat tempahan dan tanya stok. Check secara online sahaja.

4) PELBAGAI COURIER
– Kalau HQ yang support pelbagai courier ni best sebab Kita ada banyak pilihan kepada customer. Di Dropship Usahawan Buku ni, ada JnT, Poslaju, Citylink, ABX, NinjaVan, DHL dan semua ni dihantar ke seluruh Malaysia.

5) KELAS MARKETING & MARKETING DISEDIAKAN
– Ini sangat penting sebab biasanya yang masuk dropship ni orang yang baru nak bermula buat bisnes. Kalau dah power business baik buat bisnes sendiri betul tak?

6) SHOPEE FRIENDLY SUPPLIER
– Tak dinafikan Shopee merupakan salah satu Marketplace yang sangat terkenal di Malaysia. Kalau dapat supplier yang faham bagaimana sistem Shopee Dan boleh print AWB senang. Satu lagi yang dibenarkan berniaga Di Shopee.

daftar dropship buku

Kami mahu membuka peluang keemasan ini kepada 100 orang sahaja buat masa ini untuk join group dropship Usahawan Buku .

Siapa yang kami nak cari ?

  • Suri rumah yang mahu membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga
  • Anak-anak yang mahu beri duit belanja lebih kepada emak dan ayah di kampung
  • Pelajar universiti yang mahu mencari duit sendiri dan dapat meringankan sedikit tanggungan famili
  • Mereka yang baru dibuang kerja atau dikurangkan gaji akibat wabak covid-19
  • Mereka yang baru belajar dan mahu mencuba membuat bisnes secara online

Syarikat buku terkemuka di Malaysia dah buka program dropship. Modal RM30 sekali seumur hidup. Ada group support, kelas mingguan, diskaun sehingga 30%

Yang SERIUS nak join, boleh baca info dan Klik:

>> SAYA MAHU JOIN DROPSHIP USAHAWAN BUKU <<

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *